Merhaba,
Geçen gün yazımda sandviçlerimizi oluştururken nelere dikkat
ettiğimizi yazmıştım. Ekmeklerimizi nasıl oluşturduğumuzu, onları özel kılan
nedenlerin hepsini detaylı olarak anlatmıştım. Bugünkü yazımda da kullandığımız
et ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Onlar içinde ayrı bir hikayemiz var.
Namet markasını hepimiz biliyoruz… Sofralarımızı ve
sağlığımızı şenlendiriyorlar. Sağolsunlar… İşte biz yola çıkarken araştırdık,
iyileri bulduk fakat bizi de bulanlar olmadı diyemem. Namet markasına ve
ailesine teşekkür ediyorum, bizi destekledikleri için…
Evet, anladığınız gibi etlerimiz Namet’ten. O nedenle sosyal
medya ve her yerde diyoruz; “Bizim sandviçlerimiz hem sağlıklı hem de lezzetli”diye…
Türkiye’nin lider et üreticisi Namet, 4 nesildir, kuşaktan
kuşağa Namet Hakiki Lezzetlerini tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor.
Doğal, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle yıllardır zirvede bulunan Namet,
hijyene, teknolojiye ve lezzete verdiği önem sayesinde, şarküteriden taze ete,
ileri işlenmiş ürünlerden dondurulmuş ürünlere kadar 150’yi aşkın çeşidiyle
tüketicinin her zaman ilk tercihleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin en ileri
üretim tesisinde, insan sağlığını ve kaliteyi her şeyin üstünde tutan iş
anlayışı ile Namet daha iyisini üretmek için kendisiyle yarışıyor.
Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında, en hızlı büyüyen
kuruluş olan Namet, 2014’te Maret’i de aynı çatı altında birleştirerek,
Türkiye’nin lider et üreticisi oldu. Kayar ailesinin, tutkuyla yürüttüğü ve
öncü bir vizyonla şekillendirdiği profesyonel yönetim sayesinde Namet, etin her
alanında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Evet, yolun açık olsun Namet… Biz de seni tercih ediyoruz.
Sevgi ve içtenlikle
DR.ELENİ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder